Támogatás

Büszkék vagyunk azokra a termékekre és megoldásokra, amelyeket alkotunk és gyártunk. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy támogassuk a legkorszerűbb megoldásokat azokon a területeken, ahol minőségi eszközeink megjelennek.
A PASCO Tanári és Technikai Támogató Személyzete mindig kész arra, hogy válaszoljon a kérdéseire vagy segítsen Önnek bármely problémája megoldásában.
Ha képzésre van szüksége, az ingyenes videóktól az ingyenes webszemináriumokon át egészen a teljesen személyre szabott képzésekig az Ön iskolájában vagy egy központi helyszínen, van megoldásunk. Keresse mindenütt a helyi Pasco-képviseletet - Magyarországon a Stiefel Eurocartot - ahol szakszerű választ kaphat kérdéseire.
A PASCO természettudományos kísérleti eszközeire 5 év garanciát vállalunk. Ha a PASCO-t választja, egy felkészült, segítőkész csapat áll Ön mögött. Mi akkor vagyunk sikeresek, ha Ön sikeres.
A gyártósortól a szállítási részlegig, a marketingcsapattól a mérnökökig a PASCO tele van volt természettudományi oktatókkal és oktatási szakértőkkel. Elhivatottak vagyunk a tudományos oktatás színvonalának folyamatos javítása iránt.
Megtiszteltetés számunkra, hogy világszerte sokezer oktatási intézmény választotta a PASCO-t, hogy felszerelje fizika, kémia, biológia és természetismeret laborját. Ha segíthetünk elérni az Ön céljait is a természettudományok oktatásában, szívesen állunk rendelkezésére. 

A PASCO

Sok évvel ezelőtt a PASCO egy tudományos kiállítás projektjéből született meg. Ezért a kézzelfogható, kutatásalapú tudomány a cég DNS-ébe van kódolva. Egyszerűen szólva, a küldetésünk az, hogy az oktatóknak innovatív utakat biztosítsunk a tudományok tanításához és tanulásához világszerte.
A PASCO a főiskolai kollégiumi szobámban indult, a családom garázsában növekedett, végül megtalálta a helyét a kaliforniai Roseville-ben. Hosszú út áll mögöttünk, és ezen az úton nagy élmény volt tehetséges oktatókkal dolgozni minden kontinensről.
Mára a PASCO világvezetővé vált a kézzelfogható tudomány technológiaalapú megoldásainak fejlesztésében, több mint száz országban szolgál oktatókat és tanulókat a világ minden részén. Dolgoztunk egyes tanárokkal, hogy átalakítsuk, ami az osztálytermeikben történik, és oktatási minisztériumokkal, hogy átalakítsuk az oktatást egy egész országban. A mi megoldásaink továbbra is az elsődleges választást jelentik a tudományos és mérnöki programok esetében a világ egyetemein.
Hosszú idő telt el azóta a kiállítás óta. De még mindig emlékszem a felfedezés izgalmára, és az a hatalmas vágyam, hogy segíthessünk, hogy minden tanulónak meglegyen a lehetősége egy igazi tudományos élményre minden életkorban és minden országban. Reméljük, megkapjuk azt a lehetőséget, hogy Önnel is dolgozhassunk.
A majdnem kétszáz tanárból, kutatóból, mérnökből és szakértőből álló PASCO-csapat és a globális tudományos oktatási partnereink nevében köszönöm az Ön elhivatottságát a tudományok oktatása iránt. Készen állunk, hogy segítsünk Önnek inspirálni a következő, tudományok iránt érdeklődő lelkes generációt, és támogatni az Ön XXI. századi tudományos oktatási programját.

Paul A. Stokstad
Alapító

Miért válassza a PASCO-t?

Ahhoz, hogy a tanulók sikeresek lehessenek a természettudományokban, modern eszközökre és technológiára van szükség. Nem könnyű eldönteni, ki hozza el ezeket a megoldásokat az iskolai laborokba, szaktantermekbe. De mi a PASCO-nál úgy hisszük, senki nem kombinálja az innovatív, könnyen használható termékeket a világszintű támogatással úgy, mint mi.

Könnyű használhatóság

A PASCO megoldásai az általános iskolai tanulóktól kezdve, akik alapkísérleteket végeznek a hővel, egészen az egyetemi hallgatókig terjednek, akik fotoelektromos hatás-rendszerünket használva állapítják meg a Planck-állandót.
A felhasználók köre igen széles, de minden iskolai tanár és egyetemi professzor, aki a mi eszközeinket és megoldásainkat használja, ugyanazt szeretné: megbízható, magas minőségű termékeket, amelyek gyorsan telepíthetők, a megbízhatóan működnek, minden szükséges mérést, kísérletet el lehet végezni velük, és hosszú évekig gond nélkül használhatóak.
Ezért figyelünk mindig a visszajelzéseikre. Az oktatók világszerte elmondják nekünk a véleményüket, és ezt a visszajelzést használjuk, hogy fejlesszük a termékeinket és megoldásainkat.


A PASCO megoldásai annyira plug-and-play rendszerűek, amennyire csak lehetséges, így a tanulók a természettudományok tanulására összpontosíthatnak a természettudományok alkalmazásával, és a tanárok pedig a technológiával vívott küzdelem helyett arra fordíthatják az idejüket, hogy megkönnyítsék a tanulást.

Az osztályterem felszereltségétől függően mindenre van megoldásunk. SPARKvue szoftverünk fut Mac és Windows számítógépeken, iPadeken, Android tableteken, Chromebookokon, iPhone-okon vagy választhatja a PASCO saját SPARK Element tabletjét is.

 

Innováció

A legelső termékünk, a PASCO Millikan-olajcsepp eszköz beteljesítette a célunkat, hogy innovatív termékeket alkossunk, amelyek túlmutatnak az eddigi kínálaton, vagy teljesen újak a piacon. Küzdünk azért is, hogy ezt a célt úgy érjük el, hogy minél kevésbé terheljük meg az iskolai költségvetést anélkül, hogy ez a minőség rovására menjen.
Az első néhány évtizedben az első osztályú fizikai eszközökre összpontosítottunk, ez ma is az egyik jellegzetességünk. Aztán bővítettük a tevékenységünket, hogy mi lehessünk az első olyan cégek egyike, akik kísérletezéshez kínálnak megoldásokat: szenzorokat, interfészeket, és adatgyűjtő és -feldolgozó szoftvereket. A kínálatunk folyamatosan bővül. Mindenütt, ahol lehetőséget láttunk arra, hogy új eszközöket adjunk az oktatók kezébe, kifejlesztettük azokat a termékeket, amelyeket a legjobbnak gondoltunk a piacon az adott szükséglet kielégítésére.
A hajtóerő az innovációra még ma is megvan. Az új termékek készítésekor az első kérdéseink még mindig ezek: "Hogy fog ez a tanároknak segíteni?" és "Mi teszi mássá ezt a terméket?"


A PASCO Dinamikai Rendszerek további példák a PASCO innovációira és a tudományos oktatásbeli vezető pozíciónkra. A kiskocsijaink és sínjeink az elsők voltak a maguk nemében, és a mai napig ez a standard, amihez a többiek hasonlítani igyekeznek.


Csak a PASCO kínál MultiMeasure szenzorokat, melyek több szimultán vagy egyesével történő mérést tesznek lehetővé egyetlen szenzorral.

A PASCO kísérleti eszközök segítségével a diákok észrevétlenül szeretik meg a természettudományokat, amelyek kézzelfoghatóvá, emberközelivé és érdekessé válnak számukra.

A PASCO vezeték nélküli szenzorai közvetlenül kapcsolódnak számítógépéhez, Chromebookjához, táblagépéhez, de akár az okostelefonjához is. Termékeink megfizethetőek, könnyen használhatóak, míg pontosságuk és megismételhetőségük felülmúlhatalan.

A PASCO évek óta a kiváló minőségű eszközök vezető beszállítója a természettudományos és a műszaki laborok számára. Az Anyagvizsgáló Rendszer lehetővé teszi a diákok számára az erő és az elmozdulás mérését különböző anyagokon, ahogy  azok megfeszülnek, összenyomódnak, szakadnak vagy elhajlanak.

Kiemelt hírek

Ingyenesen elérhető, online kísérlet leírások

2018/03/20

1/1
Please reload

Legfrissebb
Please reload

Kövess minket
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

PASCO természettudományos kísérleti eszközök

Stiefel Eurocart Kft

2100 Gödöllő, Búzavirág u. 26.

1141 Budapest, Fogarasi út 127.

Telefon: (06-1) 415-2010

E-mail: iskola@stiefel.hu