Hamarosan Új PASCO dataloggerek érkeznek

2018/03/20

Március 15-én bejelentette a PASCO a hamarosan érkező legújabb dataloggereit.

 

SPARK LX és SPARK LXi

 

Egy korszerű tudományos központ az osztálytermek számára, a SPARK LX és a SPARK  LXi egy tökéletes platform mind a PASCO vezeték nélküli és PASPORT szenzorai számára, miközben a SPARKvue szoftverrel és a Lab Manager alkalmazással összekapcsolt, könnyen kezelhető tanulási környezetet kínál.

 Két elérhető konfiguráció:

A SPARK LX legfőképp a PASCO vezeték nélküli szenzoraihoz készült (PASPORT szenzorok Airlink segítségével csatlakoztathatók). Egyszerre akár nyolc vezeték nélküli eszköz fogadására is képes.

 

A SPARK LXi-vel a PASCO korábbi vásárlóira is gondolt, így használható vezeték nélküli és PASPORT szenzorokkal egyaránt. A nyolc vezeték nélküli csatlakozón kívül rendelkezik két PASPORT, valamint feszültség és hőmérő csatlakozókkal a mellékelt gyors hő- és feszültségmérők számára.

 

SPARK LX a vezeték nélküli Vezetőképességmérő szenzorral                                 SPARK LXi datalogger a PASPORT vezetőképességmérő szenzorral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudományos felfedezésekre tervezve

 A SPARK LX és a SPARK LXi elkötelezett társak a laboratóriumi és azon túli munkában.

A nagyméretű 10"-es kijelző segíti az közös munkát, a díjnyertes szoftver , valamint a valós idejű adatgyűjtés és elemzés segíti a tanulók nagyobb elköteleződését  és az alapvető információk jobb megértését. 

 

A SPARK LX és LXi ellenállóképességének köszönhetően védettek a cseppek és a kiömlések ellen, akár nedves laborban, akár a terepen.

 

 

 

Az összekapcsolt osztályterem

A SPARK LX és LXi segítségével a szenzoros mérések még egyszerűbbek. Mindkettő az alkalmazáson belüli párosítást használja a PASCO vezeték nélküli szenzorokhoz való csatlakoztatáshoz, és az LX az opcionális AirLink interfésszel használható bármely PASPORT szenzor csatlakoztatásához, miközben az LXi két beépített PASPORT csatlakozóval rendelkezik  a közvetlen csatlakoztatáshoz.

 

A Lab manager szoftver segítségével összekapcsolhatja az összes tantermi csoportot, így lehetősége van megfigyelni a tanulók munkáját valamint közvetlenül együttműködni velük.

 

A Lab Manager lehetővé teszi a tanárok számára, hogy irányítsák a diákok eszközeit a nagyobb hatékonyság és a tanulói szerepvállalás biztosítása érdekében.

 

A Lab Managerrel a  tanárok:

  • Irányíthatják és felügyelhetik a diákok képernyőit

  • Kivetítheti a  képernyőt a diákoknak

  • Hozzon létre munkacsoportokat az adatok megosztásához

  • Küldje el és továbbítsa a kérdéseket az egyes diákoknak vagy csoportoknak

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Ingyenesen elérhető, online kísérlet leírások

2018/03/20

1/1
Please reload

Legfrissebb
Please reload

Kövess minket
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

PASCO természettudományos kísérleti eszközök

Stiefel Eurocart Kft

2100 Gödöllő, Búzavirág u. 26.

1141 Budapest, Fogarasi út 127.

Telefon: (06-1) 415-2010

E-mail: iskola@stiefel.hu